Bioresonantie

Bio betekent leven, resonantie betekent trilling / frequentie. Bioresonantie staat dus voor de trillingen van het leven.

Elk orgaan, systeem en onderdeel van het lichaam heeft een eigen frequentie. Wanneer met het bioresonantieapparaat een frequentie wordt gemaakt die overeenkomt met een lichaamseigen frequentie gaat dat orgaan of systeem resoneren. Dit is hetzelfde principe als wanneer je 2 dezelfde stemvorken in een ruimte zet. Als je de ene stemvork aantikt gaat de andere meetrillen.

Bioresonantie is een uitstekende therapie om het lichaam te testen en tevens te behandelen. Ik test uit welke organen of systemen versterkt moeten worden en doe dit meteen. Daarnaast kan ik uittesten of er belastende frequenties zijn die het lichaam onderuit halen. Je kunt dan denken aan bacteriën, virussen, parasieten of schimmels. Maar ook aan voedingsstoffen, pollen, metalen of dieren waar mensen allergisch op reageren. Of aan electro-smog, een geopatische belasting, een verzuring of een tekort aan vitaalstoffen zoals mineralen en vitamines. Bij problemen met de huid, luchtwegen en spijsvertering is een gevoeligheid voor een voedingsstof vaak de veroorzaker. Door de oorzaak aan te pakken komen deze systemen tot rust en verbeteren de klachten.

Een behandeling duurt ongeveer 55 minuten en wordt meestal gecombineerd met een reflexzonebehandeling.