Gezichtsbehandeling

Ervaar deze ontspannende en zéééér effectieve behandeling zelf!!!!

Net als op de voeten, handen en oren zitten er in het gezicht reflexzones en reflexzonepunten die corresponderen met systemen en organen in het hele lichaam. Het zijn echter niet alleen de reflexzones maar ook de acupunctuurpunten en acupunctuurmeridianen die diepgaand bewerkt kunnen worden. Bovendien is het gezicht goed te behandelen met kleurentherapie.

Mijn opleiding tot reflexzonetherapeut en de vele cursussen en bijscholingen die ik daarna gevolgd heb, vormen de basis voor de zeer effectieve gezichtsbehandeling die ik uit verschillende therapiën heb samengesteld. De behandeling is gedeeltelijk stevig omdat dit nodig is om een therapeutisch effect te bereiken. Daarnaast ook ontspannend om de spanning, die veel mensen toch al in hun lichaam vasthouden, te verminderen.

Vergeleken met voetreflexzonetherapie wordt bij de gezichtsbehandeling het zenuwstelsel sneller gestimuleerd. De punten en zones die behandeld worden zitten dicht bij de hersenen. Dit zorgt voor minder kans op blokkades in de prikkel naar de hersenen en de prikkel terug. De combinatie gezichtsreflexologie en guasha, met daarnaast het inzetten van licht en kleuren uit de kleurenpunctuur zorgt voor goede resultaten bij zowel fysieke als psychische klachten. Bij fysieke klachten kun je denken aan hersenaandoeningen zoals: gezichtsverlamming, hersenschudding, parkinson en andere beschadigingen van het zenuwstelsel. Daarnaast is de behandeling uitermate geschikt voor mensen met slaapproblemen, concentratieproblemen, rusteloosheid en spanning of gewoon niet lekker in hun vel zitten.
Voor meer informatie over deze behandeling kunt u het beste contact met me opnemen.