Praktijk

Bij Adviesbureau Figure kunt u terecht voor verschillende therapieën. Zowel voor lichamelijke als psychisch/emotionele problemen kunt u een afspraak maken. Nadat een afspraak gemaakt is ontvangt u van mij een intakeformulier. Dit vult u in en afhankelijk van de klachten adviseer ik reflexzonetherapie of bioresonantie. Vaak is het een combinatie van beide therapieën, omdat de praktijk heeft uitgewezen dat ze elkaar uitstekend aanvullen. Heeft u zelf een voorkeur dan wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden. Reflexzonetherapie en bioresonantie zijn veilige behandelwijzen voor acute en chronische klachten. Ze kunnen ook ingezet worden als preventieve behandeling om een goede gezondheid te bevorderen.

Tevens kunt u terecht voor voedingsadviezen. Dit kunnen adviezen zijn die te maken hebben met uw klachten. Bovendien kunt u terecht voor voedingsadviezen voor gewichtsbeheersing oftewel afvallen. Bij de adviezen wordt rekening gehouden met uw persoonlijke leefomstandigheden, werk en uw huidige eetpatroon. Met kleine, gerichte aanpassingen pakken we uw overgewicht aan.

Bovendien ben ik verkooppunt van Vitakruid voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen zijn vooral gericht op het verbeteren van uw gezondheid en welzijn. Met deze producten kan ik indien nodig mijn behandelingen ondersteunen.