Vitakruid

Gezondheid is ons grootste goed en een gigantische rijkdom waar we ons niet altijd bewust van zijn.

Vitakruid zet zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid is gespecialiseerd in supplementen ter ondersteuning van uw gezondheid en welzijn.

De producten van Vitakruid sluiten aan bij de orthomoleculaire praktijk. Vitakruid is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij houdt Vitakruid altijd zicht op de nieuwste ontwikkelingen om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten, die de producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen zij zich zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg. De producten zijn samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijk zijn er meer producenten van goede voedingssupplementen. Prijs en kwaliteitsverhouding is voor mij reden om deze producten te adviseren aan mijn cliënten.

Ga naar de website van Vitakruid >>>